Արժեքը ներառում է այս բաղադրատոմսի պատրաստման համար անհրաժեշտ մթերքների ցանկը
- 3 դեղնուց
- 350 գ Мascarpone պանիր
- 350 մլ սերուցք
- 4-5 ճ. գդ. շաքարավազ
- 1 բաժակ սուրճ
- 1 ճ. գդ. շաքարավազ
- 90 մլ լիկյոր
- Թխվածքաբլիթներ 2 տուփ
- մի քանի ճ. գդ. կակաո
Քայլ 1
Դնել հավկիթները եռացրած ջրի մեջ 10 վայրկյան: Տաք սուրճին ավելացնել շաքարավազ: Թողնել, որ ամբողջովին սառչի և ավելացնել լիկյորը: Խառնել դեղնուցները շաքարավազի հետ մինչև առաջանա փրփրուն զանգված (այն պետք է լինի բավականին խիտ): Ավելացնել Mascarpone պանիր խիտ կրեմ ստանալու համար: Այնուհետև ավելացնել մեկ գդալ ձվի դեղնուց և խառնել:
Քայլ 2
Յուրաքանչյուր բաժակի մեջ դնել 3 թխվածքաբլիթ, նախապես ընկղմելով սուրճի օշարակի մեջ: Այնուհետև ավելացնել մեկ թեյի գդալ կակաո և 2-3 ճաշի գդալ սերուցք: Ավելացնել թխվածքաբլիթների, կակաոյի և սերուցքի ևս մեկ շերտ: Յուրաքանչյուր բաժակի վերևում պետք է լինի կրեմը: Պատրաստի բաժակները դնել սառնարանում 1-2 ժամ կամ ավելի երկար: Մատուցելուց առաջ ավելացնել կակաո: