Supermarket
Արժույթ
Առք
Վաճառք
USD
386
390
USD1
384
388
RUR
4.08
4.18
EUR
415
420
GBP
475
484
GEL
144
147
AED
104
107
CHF
415
425
UAH
6
9
AUD
241
250
CAD
272
283
AMD
USD
USD1
RUR
EUR
GBP
GEL
AED
CHF
UAH
AUD
CAD
AMD
USD
USD1
RUR
EUR
GBP
GEL
AED
CHF
UAH
AUD
CAD
043 20 20 20
Բողոքներ եւ առաջարկություններ
8 777
SAS Food Court

Լոբստերի պոչ

2 600 դր.
2 600 դր. 637.3 Ռուբ 6.74 $ 6.27
Արժեքը ներառում է այս բաղադրատոմսի պատրաստման համար անհրաժեշտ մթերքների ցանկը
Բաղադրությունը
Պատրաստման եղանակը
  • 4 լոբստերի պոչ
  • Աղ և պղպեղ
  • ¼ բաժակ հալած կարագ
  • 3 կտոր աղացած սխտոր
  • ½ թ.գդ պղպեղ
  • 1 թ.գդ մանրացրած ուրց
  • 1 թ.գդ մանրացրած խնկունի
  • 1 թ.գդ.մանրացրած մաղադանոս
Քայլ 1
Ջեռոցը տաքացնել 500 աստիճանով: Խոհանոցային մկրատով կտրել լոբստերի պոչը՝ կտրելով կենտրոնը: Թուլացնել միսը և ձգելով բարձրացնել միսը դեպի վեր: Միսը համեմել աղով, պղպեղով և դնել ստվարաթղթի վրա:
Քայլ 2
Փոքր ամսեի մեջ հարել հալված կարագը, սխտորը, պղպեղը, ուրցը, խնկունին և մաղադանոսը: Հավասարապես տարածել յուրաքանչյուր լոբստերի պոչի վրա:
Քայլ 3
Պատրաստել լոբստերի պոչերը մոտ 8-10 րոպե, կամ մինչև միսը դառնա ոչ թափանցիկ և վերևում թույլ կարմրի: Ցանկության դեպքում մատուցել հալած կարագաով:

Այլ բաղադրատոմսեր

Բոլոր բաղադրատոմսերը
Ծովախեցգետնով և ավոկադոյով աղցան
Ծովախեցգետնով և ավոկադոյով աղցան
Աղցան
Մակարոն սպանախի սոուսով
Մակարոն սպանախի սոուսով
Ընթրիք
Մինի չիզքեյքեր
Մինի չիզքեյքեր
Աղանդեր
Պաելյա
Պաելյա
Նորույթ
Պարֆե ելակի
Պարֆե ելակի
Նորույթ
Ձմերուկի գրանիտա
Ձմերուկի գրանիտա
Պարզ և արագ բաղադրատոմսեր
Ազնվամորի սպիտակ տաք շոկոլադով
Ազնվամորի սպիտակ տաք շոկոլադով
Պարզ և արագ բաղադրատոմսեր
Լցոնած պղպեղ
Լցոնած պղպեղ
Ընթրիք
Մուգ շոկոլադե կեքսեր կրեմով և ազնվամորիով
Մուգ շոկոլադե կեքսեր կրեմով և ազնվամորիով
Աղանդեր
Կծու մակարոն Պեննե
Կծու մակարոն Պեննե
Ընթրիք
Պեստո սոուսով լցոնված հավի կրծքամիս
Պեստո սոուսով լցոնված հավի կրծքամիս
Ընթրիք
Տիրամիսու բաժակի մեջ
Տիրամիսու բաժակի մեջ
Պարզ և արագ բաղադրատոմսեր
Մանգո - ելակի ֆրեշ
Մանգո - ելակի ֆրեշ
Պարզ և արագ բաղադրատոմսեր
Լոբստերի պոչ
Լոբստերի պոչ
Նորույթ
Մեր կայքը օգտագործում է cookie-ֆայլեր, որպեսզի բարելավի օգտագործողի հարմարավետությունն ու արդյունավետությունը: