Supermarket
Արժույթ
Առք
Վաճառք
USD
488
495
EUR
553
559
RUR
6.65
6.73
GBP
640
657
GEL
153
160
CHF
515
528
UAH
14
19
AMD
USD
EUR
RUR
GBP
GEL
SEK
CHF
UAH
DDK
CZK
AMD
USD
EUR
RUR
GBP
GEL
SEK
CHF
UAH
DDK
CZK
1 USD = 488 AMD
1 AMD = 0.002 USD
+374 (11) 53 88 88 +374 (55) 53 88 88
Հեռախոս կապի
043 20 20 20
Բողոքներ եւ առաջարկություններ
8 777
SAS Food Court

Մանգո - ելակի ֆրեշ

0 դր.
0 դր. 0 Ռուբ 0 $ 0
Արժեքը ներառում է այս բաղադրատոմսի պատրաստման համար անհրաժեշտ մթերքների ցանկը
Բաղադրությունը
Պատրաստման եղանակը
  • 2 մանգո ՝ կտրատած
  • 3/4 բաժակ ցածր յուղայնությամբ հունական յոգուրտ
  • 1/2 թ. գդ. թարմ կոճապղպեղ
  • 1/2 բաժակ կոկոսի ջուր կամ հյութ
  • սառույց ցանկության դեպքում
  • 2 բաժակ կտրատած ելակ
  • 1 բանան
  • 3/4 բաժակ ցածր յուղայնությամբ հունական յոգուրտ
  • 1/2 թ.գդ. թարմ կոճապղպեղ
  • 1/2 բաժակ կոկոսի ջուր կամ հյութ
  • սառույց ցանկության դեպքում
Քայլ 1
Բլենդերի մեջ դնել մանգո, յոգուրտ, կոճապղպեղ և կոկոսի ջուր կամ հյութ:
Քայլ 2
Հարել մինչև ստացվի համասեռ զանգված:
Քայլ 3
Ավելացնել սառույց ցանկության դեպքում (դա կդարձնի զանգվածն ավելի խիտ):
Քայլ 4
Ստացված խառնուրդը տեղափոխել տարայի մեջ և պահել սառնարանում, մինչ ելակի սմուզը պատրաստելը:
Քայլ 5
Բլենդերի մեջ դնել ելակ, բանան, յոգուրտ, կոճապղպեղ և կոկոսի ջուր կամ հյութ:
Քայլ 6
Հարել մինչև ստացվի համասեռ զանգված:
Քայլ 7
Ավելացնել սառույց ցանկության դեպքում:
Քայլ 8
Լցնել բաժակները կես մանգոյի խառնուրդով: Ավելացնել ելակի սմուզին: Բաղադրատոմսը նախատեսված է 4 անձի համար:

Այլ բաղադրատոմսեր

Բոլոր բաղադրատոմսերը
Ազնվամորի սպիտակ տաք շոկոլադով
Պարզ և արագ բաղադրատոմսեր
Լցոնած պղպեղ
Ընթրիք
Ծովախեցգետիններով և ավոկադոյով աղցան
Աղցան
Մուգ շոկոլադե կեքսեր կրեմով և ազնվամորիով
Աղանդեր
Կծու մակարոն Պեննե
Ընթրիք
Ձմերուկի գրանիտա
Պարզ և արագ բաղադրատոմսեր
Մակարոն սպանախի սոուսով
Ընթրիք
Մինի չիզքեյքեր
Աղանդեր
Պաելյա
Նորույթ
Պարֆե ելակի
Նորույթ
Պեստո սոուսով լցոնված հավի կրծքամիս
Ընթրիք
Տիրամիսու բաժակի մեջ
Պարզ և արագ բաղադրատոմսեր
Մանգո - ելակի ֆրեշ
Պարզ և արագ բաղադրատոմսեր
Լոբստերի պոչ
Նորույթ
Մեր կայքը օգտագործում է cookie-ֆայլեր, որպեսզի բարելավի օգտագործողի հարմարավետությունն ու արդյունավետությունը: