Supermarket
Արժույթ
Առք
Վաճառք
USD
391
395
USD1
389
393
RUR
4.12
4.2
EUR
418
423
GBP
486
495
GEL
147
150
AED
104
107.5
CHF
420
429
UAH
6
9
AUD
243
252
CAD
278
287
AMD
USD
USD1
RUR
EUR
GBP
GEL
AED
CHF
UAH
AUD
CAD
AMD
USD
USD1
RUR
EUR
GBP
GEL
AED
CHF
UAH
AUD
CAD
043 20 20 20
Բողոքներ եւ առաջարկություններ
8 777
SAS Food Court

Ձմերուկի գրանիտա

2 030 դր.
2 030 դր. 492.7 Ռուբ 5.19 $ 4.86
Արժեքը ներառում է այս բաղադրատոմսի պատրաստման համար անհրաժեշտ մթերքների ցանկը
Բաղադրությունը
Պատրաստման եղանակը
  • 1/3 բաժակ շաքարավազ
  • 1/3 բաժակ ջուր
  • 4 ֆունտ ձմերուկ՝ կտրատած խորանարդիկներ
  • 2 ճ. գդ. թարմ լայմի հյութ
Քայլ 1
Պատրաստել հասարակ օշարակ՝ ուժեղ կրակի վրա տաքացնելով շաքարավազը և ջուրը՝ անընդհատ խառնելով մինչև շաքարավազի հալչելը: Թողնել սառչի:
Քայլ 2
Տեղադրել ձմերուկի կտորները և լայմի հյութը բլենդերի մեջ և հարել: Ավելացնել ստացված միատարր զանգվածին օշարակը և նորից հարել:
Քայլ 3
Ստացված զանգվածը լցնել ծավալուն տարայի մեջ և սառեցնել: Ամեն 30 րոպեն հանել սառնարանից և պատառաքաղի օգնությամբ քերել և խառնել մինչև ամբողջ զանգվածի սառչելը: Վերջնական արդյունքը պետք է որ պատրաստ լինի 3 ժամում:
Քայլ 4
Մատուցել մեծ բաժակներով:

Այլ բաղադրատոմսեր

Բոլոր բաղադրատոմսերը
Ծովախեցգետնով և ավոկադոյով աղցան
Ծովախեցգետնով և ավոկադոյով աղցան
Աղցան
Մակարոն սպանախի սոուսով
Մակարոն սպանախի սոուսով
Ընթրիք
Մինի չիզքեյքեր
Մինի չիզքեյքեր
Աղանդեր
Պաելյա
Պաելյա
Նորույթ
Պարֆե ելակի
Պարֆե ելակի
Նորույթ
Ձմերուկի գրանիտա
Ձմերուկի գրանիտա
Պարզ և արագ բաղադրատոմսեր
Ազնվամորի սպիտակ տաք շոկոլադով
Ազնվամորի սպիտակ տաք շոկոլադով
Պարզ և արագ բաղադրատոմսեր
Լցոնած պղպեղ
Լցոնած պղպեղ
Ընթրիք
Մուգ շոկոլադե կեքսեր կրեմով և ազնվամորիով
Մուգ շոկոլադե կեքսեր կրեմով և ազնվամորիով
Աղանդեր
Կծու մակարոն Պեննե
Կծու մակարոն Պեննե
Ընթրիք
Պեստո սոուսով լցոնված հավի կրծքամիս
Պեստո սոուսով լցոնված հավի կրծքամիս
Ընթրիք
Տիրամիսու բաժակի մեջ
Տիրամիսու բաժակի մեջ
Պարզ և արագ բաղադրատոմսեր
Մանգո - ելակի ֆրեշ
Մանգո - ելակի ֆրեշ
Պարզ և արագ բաղադրատոմսեր
Լոբստերի պոչ
Լոբստերի պոչ
Նորույթ
Մեր կայքը օգտագործում է cookie-ֆայլեր, որպեսզի բարելավի օգտագործողի հարմարավետությունն ու արդյունավետությունը: