Supermarket
Արժույթ
Առք
Վաճառք
USD
520
524
EUR
622
628
RUR
6.81
6.87
GBP
710
724
GEL
148
157
CHF
554
567
UAH
13
18
AMD
USD
EUR
RUR
GBP
GEL
CHF
UAH
AMD
USD
EUR
RUR
GBP
GEL
CHF
UAH
1 USD = 520 AMD
1 AMD = 0.002 USD
+374 (11) 53 88 88
Հեռախոս կապի
043 20 20 20
Բողոքներ եւ առաջարկություններ
8 777
SAS Food Court

Մինի չիզքեյքեր

0 դր.
0 դր. 0 Ռուբ 0 $ 0
Արժեքը ներառում է այս բաղադրատոմսի պատրաստման համար անհրաժեշտ մթերքների ցանկը
Բաղադրությունը
Պատրաստման եղանակը
  • 150 գ թխվածքաբլիթ
  • 60 գ հալված յուղ
  • 300 գ կրեմ պանիր
  • 1/2 բաժակ շաքար (100 գ)
  • 2 ձու
  • 1 թեյի գդալ վանիլինի փոշի
  • 1 ճաշի գդալ կիտրոնի հյութ
  • 1 1/2 ճաշի գդալ ալյուր (14 գ)
  • 185 գ սերուցք
Քայլ 1
Մանրացնել թխվածքաբլիթները: Լցնել ամանի մեջ և ավելացնել հալած կարագը: Լավ խառնել:
Քայլ 2
Հավասարապես բաժանեք 12 կեքսի համար նախատեսված ներդիրների մեջ: Օգտագործելով պաղպաղակի գդալ կամ սովորական գդալ, խառնուրդը ամուր սեղմել:
Քայլ 3
Խառնել կրեմ պանիրը, մինչև այն դառնա համասեռ: Խառնելիս աստիճանաբար ավելացնել շաքարավազը: Այնուհետև ավելացրեք ձվերը:
Քայլ 4
Այնուհետև ավելացնել վանիլային փոշի, կիտրոնի հյութ, ալյուր և կրկին խառնել, մինչև հարթվի: Ավելացնել թթվասեր և խառնել:
Քայլ 5
Օգտագործելով պաղպաղակի գդալ կամ սովորական գդալ, հավասարապես բաժանել ստացված զանգվածը կեքսի համար նախատեսված ներդիրներում: Թափահարել տապակը, որպեսզի վերին մակերեսը հարթ լինի:
Քայլ 6
Թխել նախապես տաքացրած ջեռոցում 320ºF (160ºC) 15 րոպե:
Քայլ 7
Հանել ջեռոցից և թույլ տալ սառչել սենյակային ջերմաստիճանում կաթսայի մեջ:

Այլ բաղադրատոմսեր

Բոլոր բաղադրատոմսերը
Ազնվամորի սպիտակ տաք շոկոլադով
Պարզ և արագ բաղադրատոմսեր
Լցոնած պղպեղ
Ընթրիք
Ծովախեցգետիններով և ավոկադոյով աղցան
Աղցան
Մուգ շոկոլադե կեքսեր կրեմով և ազնվամորիով
Աղանդեր
Կծու մակարոն Պեննե
Ընթրիք
Ձմերուկի գրանիտա
Պարզ և արագ բաղադրատոմսեր
Մակարոն սպանախի սոուսով
Ընթրիք
Մինի չիզքեյքեր
Աղանդեր
Պեստո սոուսով լցոնված հավի կրծքամիս
Ընթրիք
Վեգան Տերիյակի սուշի բուրրիտո
Նորույթ
Տիրամիսու բաժակի մեջ
Պարզ և արագ բաղադրատոմսեր
Մանգո - ելակի ֆրեշ
Պարզ և արագ բաղադրատոմսեր
Մեր կայքը օգտագործում է cookie-ֆայլեր, որպեսզի բարելավի օգտագործողի հարմարավետությունն ու արդյունավետությունը: